Velferdsprofitørene (Linn Herning. 2015)

Velferdsprofitørene satte debatten om både innhold og språk i det offentlig ordskiftet om kommersielle velferdsaktører på agendaen. I boken forklarer forfatter Linn Herning hvordan velferdsprofitørene har vokst frem, hvem de er, og hva som skjer når de overtar viktige deler av velferdstjenestene våre. Boken kan bestilles av forlaget Manifest her. 

Bla i arkiv

Forfatter: <a href="https://velferdsstaten.no/author/for-velferdsstaten/" target="_self">For Velferdsstaten</a>

Forfatter: For Velferdsstaten

Alliansen For velferdsstaten kjemper for å opprettholde og videreutvikle de velferdsgoder og rettigheter som er vunnet gjennom lang tids faglig og politisk kamp her i landet. Vi avviser undergraving, kommersialisering og markedsorientering av våre velferdsordninger.