Bok: Profittfri velferd

I pamfletten Profittfri velferd skisserer Helene Bank og Astrid Rambøl opp veien mot en velferdssektor uten profitt. Gjennom eksempler fra flere norske byer setter viser forfatterne hvordan lokale tillitsvalgte, ansatte og politikere har jobbet sammen for å stenge velferdsprofitørene ute av norske kommuner.

Pamfletten kan bestilles av Forlaget Manifest her.  

Forfattere: Helene Bank og Astrid Rambøl
Utgivelsesår: 2017
Forlag: Forlaget Manifest

Bla i arkiv

Forfatter: <a href="https://velferdsstaten.no/author/for-velferdsstaten/" target="_self">For Velferdsstaten</a>

Forfatter: For Velferdsstaten

Alliansen For velferdsstaten kjemper for å opprettholde og videreutvikle de velferdsgoder og rettigheter som er vunnet gjennom lang tids faglig og politisk kamp her i landet. Vi avviser undergraving, kommersialisering og markedsorientering av våre velferdsordninger.