Oslo krever tilbakebetaling fra private barnehager

Slik kan barnehagene avkommersialiseres

Det har ikke tidligere vært drevet detaljert tilsyn med pengebruken i de private barnehagene i Oslo kommune. Etter at det nå er ført tilsyn med private barnehager i kommunen krever byråd for oppvekst Tone Tellevik Dahl fire barnehager tilbakebetaler tilsammen to millioner kroner

For andre kommuner som ønsker å følge opp pengebruken i barnehagene, kan Oslos brev ombegrunnelser og beregninger for tilbakebetaling» href=»http://www.velferdsstaten.no/file/1c480613c26e2217bf988dd16a7af329/Endelig tilsynsrapport med vedtak – andromeda barnehage» data-id=»35341″ data-type=»file»>begrunnelser og beregninger for tilbakebetaling, være til nytte.

To av barnehagene har påklaget krevet til Fylkesmannen. Det er Private Barnehagers landsforbund som håndterer saken for de kommersielle barnehagene.

Forfatter: <a href="https://velferdsstaten.no/author/for-velferdsstaten/" target="_self">For Velferdsstaten</a>

Forfatter: For Velferdsstaten

Alliansen For velferdsstaten kjemper for å opprettholde og videreutvikle de velferdsgoder og rettigheter som er vunnet gjennom lang tids faglig og politisk kamp her i landet. Vi avviser undergraving, kommersialisering og markedsorientering av våre velferdsordninger.