Velferd uten profitt

En enkel og oversiktlig gjennomgang av situasjonen rundt kommersielle aktører i de myke velferdstjenestene. Pamfletten går gjennom fem argumenter mot profitt i velferden, og gir en oversikt over sektorene barnehage, barnevern, eldreomsorg og skole. Perfekt for tillitsvalgte, lokalpolitikere – og alle andre som bryr seg om en profittfri velferd. Pamfletten kan bestilles av forlaget Manifest her. 

Forfattere: Ida Wangberg, Annika Sander og Linn Herning
Utgivelsesår: 2019
Forlag: Forlaget Manifest

Bla i arkiv

Forfatter: <a href="https://velferdsstaten.no/author/for-velferdsstaten/" target="_self">For Velferdsstaten</a>

Forfatter: For Velferdsstaten

Alliansen For velferdsstaten kjemper for å opprettholde og videreutvikle de velferdsgoder og rettigheter som er vunnet gjennom lang tids faglig og politisk kamp her i landet. Vi avviser undergraving, kommersialisering og markedsorientering av våre velferdsordninger.