Oversikt over regionale velferdskonferanser 2013

For å nå flest mulig og styrke mobiliseringen for en tillitsbasert kultur i det offentlige arrangeres det i 2013 en rekke regionale velferdskonferanser i februar og mars.

De regionale velferdskonferansene arrangeres i forkant av den nasjonale Velferdskonferansen 2013.

 

Velferdskonferansen i Tromsø – 14. februar 2013 (link med mer info kommer)

Velferdskonferansen i Bergen – dato enda ikke bekreftet (link med mer info kommer)

Velferdskonferansen i Stavanger – dato enda ikke bekreftet

 

Arrangører av de regionale velferdskonferansene er For Velferdsstaten i samarbeid med lokale og regionale organisasjonsledd i For Velferdsstatens medlemsorganisasjoner.

Vi jobber med å prøve å få på plass flere regionale velferdskonferanser. Dersom din organisasjon kan tenke seg å bidra her, så ta gjerne kontakt. For velferdsstaten kan være behjelpelige med program og innledere, men det rent organisatoriske må tas lokalt. Les mer om organisering av reginale velferdskonferanser her.

 

Info om den nasjonal Velferdskonferansen 2013
15. april avholdes Velferdskonferansen 2013 «Hvordan styrer vi offentlig sektor?» på Folkets Hus i Oslo. Les mer om Velferdskonferansen 2013 her.

 

Tilbake til konferansesidene

Bla i arkiv

Forfatter: <a href="https://velferdsstaten.no/author/for-velferdsstaten/" target="_self">For Velferdsstaten</a>

Forfatter: For Velferdsstaten

Alliansen For velferdsstaten kjemper for å opprettholde og videreutvikle de velferdsgoder og rettigheter som er vunnet gjennom lang tids faglig og politisk kamp her i landet. Vi avviser undergraving, kommersialisering og markedsorientering av våre velferdsordninger.