Forfatterne av Ordbok for underklassen kommer til Velferdskonferansen

 ”Ordbok for underklassen” tar også for seg konkrete reformer med løfterike navn som Kvalitetsreformen og Samhandlingsreformen. Sistnevnte omtales i en kronikk i avisa Klassekampen (16.03.2013) på denne måten: 

”Samhandlingsreform: Samle­betegnelse for en rekke katastrofale omorganiseringer i offentlig sektor (jf. NAV). Samfunnsmessige ekstrakostnader er per i dag unndratt offentlighet. Reformen handlet først og fremst om hvordan helsevesenet kunne spare penger ved å unngå å legge folk inn på foretak (tidligere: sykehus).”

Forfatterne kommer til Velferdskonferansen for å delta med oppklarende bidrag gjennom hele konferansen. For mer les artiklene Ta språket tilbake (Frifagbevegelse) eller Avslører tåkespråket (Klassekampen), eller se intervju med forfatterne på NRK-nett.

_________________________________________________________________

Velferdskonferansen 2013
Velferdskonferansen 2013 går av stabelen i Oslo 15. april på Folkets Hus/Oslo Kongressenter under tittelen «Slik vil vi styre offentlig sektor!». Se konferanseprogrammet her.

Tilbake til konferansesidene

Program         Praktisk informasjon         Påmelding  

Bla i arkiv

Forfatter: <a href="https://velferdsstaten.no/author/for-velferdsstaten/" target="_self">For Velferdsstaten</a>

Forfatter: For Velferdsstaten

Alliansen For velferdsstaten kjemper for å opprettholde og videreutvikle de velferdsgoder og rettigheter som er vunnet gjennom lang tids faglig og politisk kamp her i landet. Vi avviser undergraving, kommersialisering og markedsorientering av våre velferdsordninger.