Fortsatt mulig å melde seg på Velferdskonferansen 2013

Det er også mulig, for de som enda ikke har rukket å melde seg på, å møte opp på Folkets Hus på den 15. april og melde seg på der. Vi kan imidlertid ikke garantere mat til de som melder seg på etter påmeldingsfristen.

Meld deg på Velferdskonferansen 2013 her.

Professor Rune Slagstad kommer på Velferdskonferansen 2013. Forbundslederne Jan Davidsen i Fagforbundet og John Leirvaag i NTL likedan. Nestleder Steffen Handal i Utdanningsforbundet kommer også – i tillegg til en rekke andre ledere, eksperter og aktivister fra fagbevegelse og andre organisasjoner, fra akademia, helsevesenet og Arbeidstilsynet, samt mange flere – til sammen 25 innledere på to plenumssamlinger og fire parallell-sesjoner, samt flere hundre deltakere. Kommer du også?

Tittelen på årets Velferdskonferanse er «Slik vil vi styre offentlig sektor!». Konferansen skal løfte debatten om dagens styring av offentlig sektor og bidra til å sette agenda opp mot valget. På tross av bred erkjennelse av problemene med New Public Management, målemani og markedsorientering, opplever vi at disse styringssystemene fortsatt dominerer i offentlig sektor. Velferdskonferansen skal derfor brukes til å spre kunnskap og mobilisere for nødvendige styringsalternativer – basert på demokratisering, de ansattes erfaringer og kompetanse, samt brukernes og befolkningens behov.

Velferdskonferansen 2013 holdes i Oslo Kongressenter/Folkets Hus den 15. april.

Se konferanseprogrammet her og les mer om innlederne her.

Vi ber om at folk melder seg på innen 9. april. Vi kan ikke garantere lunsj for de som er påmeldt etter 9. april.

Til konferansesidene
Program         Praktisk informasjon         Påmelding  
Forfatter: <a href="https://velferdsstaten.no/author/for-velferdsstaten/" target="_self">For Velferdsstaten</a>

Forfatter: For Velferdsstaten

Alliansen For velferdsstaten kjemper for å opprettholde og videreutvikle de velferdsgoder og rettigheter som er vunnet gjennom lang tids faglig og politisk kamp her i landet. Vi avviser undergraving, kommersialisering og markedsorientering av våre velferdsordninger.